Evenimentul Zilei > Justitie > Atac la Tudorel Toader. Ce a aflat Ana Birchall la ședința de la Parchetul General
Atac la Tudorel Toader. Ce a aflat Ana Birchall la ședința de la Parchetul General

Atac la Tudorel Toader. Ce a aflat Ana Birchall la ședința de la Parchetul General

Ana Birchall, ministru interimar la Ministerul de Justiție, a avut, joi, o ședință de lucru cu procurorul Bogdan Licu. După această întrevedere, Birchall a afirmat că este mâhnită deoarece a fost neplăcut surprinsă când a aflat că o astfel de întâlnire unde s-au discutat probleme profesionale, nu a mai avut loc de ani de zile.

 

La conferința de presă care a urmat, Birchall a l-a atacat oarecum voalat pe fostul ministru, Tudorel Toader care nu a avut în mandatul său nicio astfel de întrevedere, potrivit agerpres.ro

„Am ascultat problemele administrative de funcționare, de organizare și chiar a fost o întâlnire foarte, foarte bună și așa cum am primit invitație și din partea judecătorilor și o să merg și acolo, cu siguranță mi s-a părut normal să răspund invitației și astăzi. Am fost oarecum surprinsă când mi s-a spus că nu a mai existat o asemenea întâlnire de câțiva ani de zile, ceea ce, într-un fel, pe mine m-a mâhnit, pentru că acest dialog instituțional face parte din buna funcționare normală a activității de zi cu zi a ministerului”, a spus Ana Birchall.

Vicepremierul Ana Birchall a preluat conducerea Ministerului Justiției de la Tudorel Toader, urmând să asigure interimatul până la soluționarea conflictului dintre președintele Klaus Iohannis și majoritatea PSD-ALDE care ar trebui să vină cu o nouă propunere de minister, după refuzul șefului statului de a-l numi pe Eugen Nicolicea.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: