Pe drumurile din Timiș s-a așternut un strat subțire de zăpadă, iar vizibilitatea e redusă, fiind în vigoare un avertisment de tip nowcasting, Cod galben de ceață. Primul accident favorizat de noile condiții meteo a avut loc în urmă cu puțin timp. O femeie și-a vpzut moartea cu ochii, reușind să se dea cu mașina peste cap.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, mașină răsturnată în afara părții carosabile, pe DJ 609, între localitățile Lugoj si Hezeriș. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, 11 pompieri și un echipaj SAJ.

În autoturismul răsturnat se afla doar șoferul, care a rămas blocat în urma impactului. Victima de sex feminin a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată conștientă echipajului medical pentru a fi transportată la spital”, au transmis reărezentanții ISU Timiș.

Reprezentanții ISU Timiș atrag atenția că în următoarele ore la nivelul județului este valabil un Cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Te-ar putea interesa și: