UPDATE. Evenimentul Zilei a obținut imagini cu cel care a ucis o persoană și a rănit grav alta. Conform informațiilor, bărbatul s-a dus, imediat după faptele comise, într-un bar din satul său, dar acesta era închis. 

Un incident sângeros a avul loc în dimineața zilei de miercuri, atunci când,  o persoană a fost înjunghiată mortal, iar o alta a fost grav rănită  şi transportată la spital în comă. Cele două persoane erau soţ şi soţie și alergau într-un parc din orașul Făget, unde ajunseseră pe biciclete.

Potrivit ultimelor informații, bărbatul a decedat pe loc, iar femeia a fost transportată de urgență la spital, ea aflându-se în comă.

Anchetatorii au anunțat că agresorul ar fi un bărbat în vârstă de 33 de ani dintr-un sat de lângă Făget, Ionel Boldea.

În încercarea de a-l prinde pe făptaș, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, insă fără succes. Bărbatul s-a făcut nevăzut. În continuare, polițiștii au organizat filtre în tot județul.

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, agresorul nu s-a oprit la îngrozitoarea faptă pe care a comis-o, iar după ce a fugit de la locul faptei, a ajuns la Temerești, acolo unde a atacat un alt bărbat, căruia i-a furat mașina. Conform Serviciului de Ambulanță Timiș, în total, cuțitarul de 33 de ani a făcut cinci victime: pe lângă cei doi soți înjunghiați în parcul din Făget, a mai rănit vtrei persoane în satul Temerești, de unde a furat mașina după incidentul din Făget. Două dintre victimele din Temerești au fost înjunghiate, iar una a fost lovită cu autovehicolul.

IPJ Timiș este în alertă și îl caută în continuare pe criminal.

 

Te-ar putea interesa și: