Evenimentul Zilei > Actualitate > Ticălos. Un bărbat a agresat sexual fiica celei care i-a oferit găzduire
Ticălos. Un bărbat a agresat sexual fiica celei care i-a oferit găzduire

Ticălos. Un bărbat a agresat sexual fiica celei care i-a oferit găzduire

Un bărbat a fost trimis, ieri, în judecată de Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, după ce a agresat sexual o fetiță de clasa I. Individul, în varsta de 34 de ani, se afla într-o vizită prelungită la părinții fetei care îi erau prieteni.

Mama victimei este în stare de șoc. Tot ce  a vrut era să ofere un acoperiș deasupra capului unui prieten. Nicio secunndă nu s-a gândit că s-ar putea întâmpla o asemenea oroare.

La un moment dat, când bărbatul a rămas singur cu copila, a molestat-o, profitând de vârsta fragedă a acesteia și de imposibilitatea de a se apăra. Bărbatul s-a dus peste fată în dormitor. El va fi judecat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

”În data de 10 decembrie 2018, în jurul orelor 17.00, aflându-se în apartamentul unde locuia fără forme legale, inculpatul I.C.F. a surprins minora T. A. D, în vârstă de 8 ani, în dormitorul său, a sărutat-o pe gură și a introdus mâna în chiloțeii minorei, atingând-o și mângâind-o în zona intimă, profitând de vârsta fragedă a minorei, aceasta neputând realiza conotația faptelor la care este supusă, și de faptul că se aflau singuri în dormitor”. Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.