Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat

Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat Theo Rose și Anghel Damian. Sursa foto: Instagram

În urmă cu aproape un an, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiat, iar de atunci, atât viața lor, cât și relația lor de cuplu, s-au transformat complet.

Cântăreața a mărturisit că acum familia lor trăiește o perioadă puțin mai dificilă, însă știe că trebuie să se obișnuiască cu ea, pentru că este normală.

Provocările cu care se confruntă Theo Rose și Anghel Damian

Artista relatează că micuțul Sasha a început să facă primii pași, iar odată cu această etapă, a început și stresul pentru ea.

Theo Rose a dezvăluit că în această perioadă, fiul ei se agață de orice, cade sau se lovește, iar aceste momente, deși normale, o preocupă foarte mult și îi consumă din energie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ne pregătim sufletește și psihic, deja a început o perioadă ușor dificilă pentru noi. El începe să meargă și evident că se agață de toate obiectele din casă, se lovește, mai cade. Aoleu! Îmi stă inima de câteva ori pe zi. Asta este. Toate trecem prin asta”, a mărturisit Theo Rose.

De asemenea, artista a vorbit și despre cum s-a schimbat relația ei cu Anghel Damian de când a apărut copilul în viața lor de cuplu.

Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian. Sursa foto: Instagram

Cei doi nu prea mai au timp de petrecut împreună

Theo Rose a recunoscut că de la venirea lui Sasha pe lume, ea și Anghel Damian nu au mai avut la fel de mult timp de petrecut împreună, dar asta nu i-a oprit să încerce pe cât posibil să-și găsească și momente de intimitate.

Cântăreața spune că o dată la două luni își iau un weekend doar pentru ei doi, iar în acea perioadă băiețelul e lăsat la bunici. Astfel că, acelea ajung să fie singurele momente de relaxare, mai nou.

Theo Rose

Sursa foto: Instagram/ Theo Rose

Probabil că petrecem un pic mai puțin timp împreună decât înainte, evident. Dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe ăla, puțin așa cum e. Și asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul în punctul în care ne aflăm acum.

Facem niște concesii ca să ne nimerim la un moment dat să putem să ne petrecem timp. (…) O dată la două luni plecăm câte un weekend împreună, doar noi doi. Dacă nu plecăm și rămânem acasă, ducem copilul la țară la ai mei. Copilul e superfericit când e acolo, nu ne stă inima că ce-o plânge copilul după noi”, a mai spus Theo Rose în emisiunea „La Măruță”.