Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc. Culisele evenimentului organizat în mare secret

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc. Culisele evenimentului organizat în mare secret Theo Rose și Anghel Damian. Sursa foto: Instagram

Cei doi iubiți vor trece la următoarea etapă a relație. După un an tumultuos în care au devenit părinți, Theo Rose și Anghel Damian își vor uni destinele. Evenimentul ar fi însă pregătit în mare secret, lista de invitați fiind una extrem de restrânsă.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni o familie cu acte în regulă. Celebrul regizor ar urma să își conducă partenera de viață la altar în curând. Marele eveniment ar fi pregătit în mare secret, cei doi preferând să aibă alături familiile și prietenii apropiați.

Theo Rose va îmbrăca rochia de mireasă

Proaspeții părinți vor să contureze un cămin exemplar pentru fiul lor. Din acest motiv, Theo Rose și Anghel Damian au luat decizia de a-și pune pirostriile.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc. Culisele evenimentului organizat în mare secret

Theo Rose, Anghel Damian și Sasha Ioan - Sursa foto: Instagram

Îndrăgita vedetă ar urma să fie condusă la Altar chiar în această vară. Mai mult, celebrul cuplu ar fi ales deja și locația marelui eveniment. Nunta anului 2024 nu va avea loc în inima Capitalei, așa cum s-ar fi așteptat mulți fani ai artistei, cu în afara Bucureștiului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Când are loc evenimentul

Theo Rose și Anghel Damian se dedică în totalitate creșterii micuțului lor. Dincolo de rolul de părinți,  aceștia nu își neglijează nici drumul în carieră. Cu toate că timpul lor calculat riguros, se pare că cei doi au de gând să pună totul pe pauză pentru a face cununia.

Evenimentul ținut secret ar urma să aibă loc în toiul verii, aproape de zilele de naștere ale celor doi parteneri de viață.  Alegerea datei nu ar trebui să le ridice mari probleme. Artista își va sărbători ziua de naștere pe 8 august, iar Anghel Damian pe 9 august 1991. Astfel, marele eveniment ar urma să aibă loc în prima parte a lunii august.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc. Culisele evenimentului organizat în mare secret

Theo Rose. Sursă foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian, luna de miere în avans

După un an agitat, îndrăgita artistă și iubitul ei se pregătesc de vacanță. Cei doi vor pleca la finalul acestei luni într-o excursie în afara țării. Pentru acest binemeritat răsfăț, celebrul cuplu a optat pentru însoritul și luxosul Dubai.

Ceea ce privește alegerea părinților spirituali care să le fie alături, cei doi iubiți nu ar fi luat încă o decizie.