O femeie cu bebeluș în brațe și un cățel mic în lesă a reușit să oprească în ultimul moment o mașină care trecea prin zonă și a cerut șoferului să o lase să se adăpostească în interior.

Mama, copilul și cățelul s-au adăpostit în ultimul moment. Scena a avut loc în urmă cu o lună, nu e singulară, și s-a repetat săptămâna aceasta.

„Marți, mă aflam împreună cu băiețelul meu și soția în fața imobilului în care avem domiciliul și aceiași câini umblau nestingheriți pe stradă, apropiindu-se de noi cu o atitudine deloc prietenoasă. De frică am urcat în mașină și am stat până când cainii s-au îndepărtat”, a povestit pentru EVZ Daniel Olteanu.

Bărbatul a sunat la 112. După 15 minute a ajuns un agent de la Poliția Locală Giroc, care a vrut să îi împace pe vecini. „Am explicat că nu era prima dată când atrăgeam atenția vecinului că acei câini lăsați liberi pe stradă pun în pericol viața copiilor noștri”, a mai spus Daniel Olteanu.

Viceprimarul Ilie Gâlcă susține că proprietarul câinilor a fost amendat cu 300 de lei, pentru că „a spus că animalele au scăpat din curte”. Iar acest lucru se întâmplă constant, din luna mai.