Interlopii din România încep să se teamă din ce în ce mai mult de autorități. Recent, un nume greu din Miercurea Ciuc a fost săltat de polițiști după ce a fost implicat în diferite infracțiuni grave, scrie Cancan.

Vestitul locotenent al temutului interlop din România Gheorghe Cocoș, Valentin Boboc, a fost acuzat de spargeri de locuințe și ulterior săltat de polițiștii din Miercurea Ciuc. Vestea nu vine ca un șoc, întrucât Boboc a mai fost implicat și în alte scandaluri alături de „șeful său”.

La acest moment se zvonește că procurorii ar avea deja suficiente dovezi la dosar pentru a-l putea băga la închisoare pe Valentin Boboc pentru un număr foarte mare de ani, acuzațiile sub care se află fiind deosebit de grave, mai menționează sursa sus citată.

Totul a început în august 2018, când Gheorghe Cocoș a fost arestat sub acuzația că ar fi făcut parte dintr-un grup care ar fi comis mai multe infracțiuni, unele deosebit de grave.

Deși se simțea în siguranță și credea că a scăpat de „brațul lung al legii”, cariera de interlop a lui Valentin Boboc a fost brusc întreruptă de poliție. Recunoscut ca fiind finul ucigașului cascadorului Florin Mărculescu, Boboc a ajuns imediat după gratii pentru faptele sale.

Pentru că așchia nu sare niciodată prea departe de trunchi, locotenentul lui Gheorghe Cocoș va sta ceva timp după gratii, precum finul său. Totul depinde doar de probele existente la dosare și de ce acuzații i se vor mai aduce pe parcursul procesului. Șansele sunt foarte mare ca sentința să fie „nemiloasă” având în vedere trecutul bărbatului.

În acest dosar, Valentin Boboc a fost arestat alături de Marian Constantin, un alt personaj care are în palmares mai multe probleme cu legea. Chiar dacă în prima fază a procesului cei doi au contestat măsura reținerii preventive, magistrații au respins cererea imediat.