Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroare pentru milioane de părinți. Și-a împușcat colegii, dar abia acum a fost reținut
Teroare pentru milioane de părinți. Și-a împușcat colegii, dar abia acum a fost reținut

Teroare pentru milioane de părinți. Și-a împușcat colegii, dar abia acum a fost reținut

Cercetările trebuie să stabilească gradul de implicare în incidentul violent al tuturor persoanelor.

Un minor în vârstă de 15 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a tras, marţi, cu un pistol cu bile. Evenimentul s-a petrecut în zona unui liceu din Ploieşti, iar băiatul cu arma a rănit doi adolescenţi. Cercetările sunt în desfășurare și oamenii legii caută să stabilească ce implicare au avut alte patru persoane în acest eveniment

Potrivit informațiilor comunicate, miercuri, de oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a persoanei care a utilizat fără drept o armă neletală.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres că persoana respectivă este un adolescent de 15 ani, iar conflictul în care a fost utilizat pistolul cu bile ar fi pornit pe fondul geloziei. La mijloc fiind vorba despre o fată.

Victimele au avut nevoie de îngrijire medicală. Un băiat are traumatism cranian minor

„Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe”, mai precizează IJP Prahova.

Cei doi adolescenţi care au fost împuşcaţi, marţi după-amiază, cu un pistol cu bile au fost duşi de urgență la spital. Incidentul s-a petrecut în faţa Liceului UCECOM din municipiul Ploieşti, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, un băiat de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la Spital Pediatrie Ploieşti I, iar un altul de 17 ani a suferit un traumatism cranian minor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Alte patru persoane implicate în conflict au fost duse la Poliţie, urmând ca anchetatorii să stabilească implicarea lor.


Doliu în cinematografie. Tragedie incredibilă: Celebrul actor a fost împușcat! Anchetă dificilă

News Alert. Elevi împușcați în cap. Scene de groază într-un liceu din România