"Terminator junior", ţinut secret 13 ani

"Terminator junior", ţinut secret 13 ani

Arnold Schwarzenegger a ştiut tot timpul despre existenţa copilului nelegitim făcut cu menajera. Mărturisirea adevărului a dus la divorţ.

Identitarea angajatei cu care Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al Californiei, a făcut un copil nelegitim acum 14 ani a fost dezvăluită de TMZ, divizie de showbiz a AOL News.

Mildred Baena, acum în vârstă de 50 de ani, a povestit că a rămas însărcinată pe când lucra ca menajeră în reşedinţa familiei guvernatorului. Povestea copilului nelegitim, recunoscută de "Terminator" şi motiv principal al divorţului dintre acesta şi Maria Schriver, a apărut luni în The New York Times, care nu a divulgat însă identitatea menajerei. Aceasta a fost "găsită" însă în urma unei investigaţii a jurnaliştilor de la RadarOnline şi Star Magazine, precizează Daily Mail.

Fotografii cu Baena şi copilul nelegitim al lui Schwarzenegger au fost postate pe site-ul TMZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Baena scrie pe un site de socializare că este singură şi se află în căutarea unei relaţii serioase. De asemenea, se descrie ca o mamă mândră de fiul ei, mai precizează cotidianul britanic.

Un secret bine păstrat

Baena a rămas însărcinată cu Schwarzenegger cam în acelaşi timp în care soţia acestuia, Maria Schriver, purta sarcina cu ultimul fiu al cuplului, Christopher, care are acum 13 ani.

Cele două femei se vedeau la acea vreme zilnic, Baena venind zilnic la lucru în reşedinţa din Brentwood a guvernatorului, deşi locuia în altă parte.

Schriver a crezut la vremea respectivă că tatăl copilului menajerei era soţul acesteia, de care ulterior femeia a divorţat.

Baena a renunţat la slujba în ianuarie anul acesta, după 20 de ani de muncă în casa fostului guvernator. Despre fiul ei se ştie că a ajuns doar ocazional în reşedinţa soţilor Schwarzenegger, deşi tatăl lui şi-a asumat încă de la început întreţinerea financiară pentru creşterea acestuia.

Potrivit mărturisirilor făcute de Baena în cercul de prieteni, copilul ar fi fructul unor partide de sex neprotejat avute cu guvernatorul în timpul zilei, chiar în reşedinţa acestuia.

Scăpată de griji

Menajera caştiga 1.200 de dolari pe săptămână în casa guvernatorului şi a fost tratată bine de generosul Schwarzenegger după ce acesta a aflat că femeia are un copil cu el, ceea ce s-a întâmplat încă de când băiatul era sugar. Baena trăieşte acum într-o casă cu patru camere şi piscină în curte, situată la câteva ore de Los Angeles, împreună cu băiatul şi cu alţi trei copii.

CHICAGO. Maria Schriver, susţinută de prietena sa Oprah FOTO: REUTERS

PERIOADĂ DIFICILĂ

O familie traumatizată de greşelile tatălui

Schwarzenegger i-a mărturisit soţiei despre existenţa acestui copil abia în ianuarie anul acesta, ceea ce a dus la separarea cuplului încercat şi de alte scandaluri sexuale în care a fost implicat fostul guvernator.

"A fost o perioadă dureroasă, care mi-a frânt inima", a declarat Maria Schriver acum două zile. "Ca mamă, grija mea se îndreaptă către copiii mei (cuplul are 4 copii, Katherine, 21 de ani, Christina, 19ani , Patrick, 17 ani, şi Christopher, 13 ani). Cer compasiune şi respectarea intimităţii, pentru că atât eu cât şi copiii mei încercăm să ne reconstruim viaţa şi să ne vindecăm", a declarat Maria Schriver, cea care i-a stat alături lui Arnold 25 de ani.

Cel mai mare dintre băieţi, Patrick, a scris marţi într-un mesaj pe Twitter: "În unele zile te simţi de rahat, în altele îţi vine să laşi totul baltă şi să fii un pic normal, totuşi îmi iubesc familia până la sfârşitul vieţii". El şi-a modificat numele de apariţie online din Schwarzenegger în Patrick Schriver. Katherine a publicat şi ea în aceeaşi zi un mesaj în care spune că "de bună seamă nu este uşor, apreciez dragostea şi sprjinul primit în aceste momente în care încerc să mă vindec şi să merg mai departe în viaţă. Îmi voi iubi familia întotdeauna". REGRETE TÂRZII

"Merit furia prietenilor şi a familiei"

Maria Schriver a mărturisit că s-a simţit "mizerabil" în ultimii ani ai căsniciei, dar nu a vrut să pună capăt mariajului din cauza credinţei sale catolice. Marţi seară ea a apărut pentru prima oară în public la spectacolul de adio al realizatoarei TV Oprah Winfrey.

La rândul său, Arnold Schwarzenegger, 63 de ani, a declarat că "înţelege şi merită sentimentele de furie şi dezamăgire ale prietenilor şi familiei. Nu am nicio scuză şi îmi asum toată responsabilitatea pentru rănile pe care le-am provocat celor dragi. I-am cerut iertare Mariei, copiilor şi familei. Regret din tot sufletul. Cer mass-mediei să îmi respecte soţia şi copiii în această perioadă. Sunt singurul care merită să fie confruntat cu presiunea şi criticile presei.", a declarat "Terminator".