Accidentul s-a pertrecut sâmbătă noaptea, pe drumul care leagă localitățile Pădureni și Honorici, în județul Timiș.

Un conducătorul auto în vârstă de 19 ani ”a pierdut controlul mașinii”, arată Poliția Timiș. Puștiul se afla la volanul unui BMW seria 5, bolid pe care-l primise de la ai lui cadou de majorat. Rula cu o asemenea viteză încât la un moment dat nu a mai putut controla mașina, astfel că a intrat pe contrasens și a izbit în plin o altă mașină, care circula corect. Impactula  fost atât de puternic, încât mașina de pe sens opus a fost grav avariată, iar șoferul a suferit răni serioase, în timp ce BMW-ul a fost aruncat în afara carosabilului, într-un șanț, unde s-a rupt în două. Martorii accidentului povestesc că imediat după ce mașina s-a oprit distrusă în șanț, șoferul BMW-ului a coborât, și, împleticindu-se, s-a dus la celălalt șofer, rănit grav în urma impactului, și i-a tras un pumn în figură. Apoi a plecat de la locul accidentului, dispărând în noapte. Oamenii spun ca, mai mult ca sigur, băiatul care a produs accidentul era băut sau ”fumat”.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, una din ele preluându-l pe șoferul rănit și bătut. La spitral a ajuns și tânărul care șofa BMW-ul, el fiind găsit, pe câmp, la mai bine de 100 de metri distanță de locul impactului.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și se așteaptă ca șoferul din mașina care circula regulamentar să fie stabilizat, pentru a  putea depune reclamație împotriva celui care l-a agresat. (Foto: Lugiojinfo.ro)