Documentarul "OZN-urile celui de-al Treilea Reich" prezintă interviuri cu istoricii, oameni de ştiinţă şi arhivişti. Unul dintre intervievaţi, un fost jurnalist polonez, a scris o carte în care a detaliat planurile liderului nazist Adolf Hitler de a crea o farfurie zburătoare denumiră "Wunderwaffe" şi a vorbit despre testele pe care naziştii le-au făcut deasupra oraşului Praga şi a Germaniei, cu o nava în formă de clopot.

Această teorie, că naziştii au încercat să creeze OZN-uri, a fost susţinută şi de inginerul german George Klein, care a confirmat faptul că asemenea nave au fost create de nazişti în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Documentarul a încercat să exploreze posibilitatea ca una dintre aceste farfurii zburătoare, denumită "modelul Schriever-Habermohl", să fie cea care s-a prăbuşit în Roswell, în anul 1947. Modelul Schriever-Habermohl ar fi fost proiectat de inginerii Rudolf Schriever şi Otto Habermohl în Praga, între 1941 şi 1943, iar planurile pentru construcţia OZN-ului ar fi fost duse în America, în anul 1945, scrie dangerousminds.net.

De asemenea, mai mulţi martori susţin că modelul Schriever-Habermohl a zburat de câteva ori deasupra oraşului Praga, iar un inginer care a lucrat drept consultant pentru acest proiect a mărturisit că în total au fost construite 15 prototipuri.

Te-ar putea interesa și: