Evenimentul Zilei > EVZ Special > Am aflat acum! Cum a fost omorât fostul soț al lui Teo Trandafir
Am aflat acum! Cum a fost omorât fostul soț al lui Teo Trandafir

Am aflat acum! Cum a fost omorât fostul soț al lui Teo Trandafir

”Început de an greu pentru Teo Trandafir, una dintre primele vedete din lumea televiziunii”. Cam așa începeau majoritatea știrilor care au preluat informația de la un post TV, că primul soț al lui Teo Trandafir a murit. De fapt, o confuzie de nume și de profesie.

Miercuri s-a stins din viață fostul pilot al Taromului, Alecsandru Trandafir, în vârstă de 66 de ani.  Vestea morții sale a fost dată pe un grup privat de discuții al angajaților firmei de transport aerian. Se indica acolo că înmormântarea va avea loc vineri, 24 ianuarie. Ceea ce e perfect adevărat.

Reporterul unei televiziuni a prins informația, și-a amintit, probabil, că pe fostul soț al lui Teo Trandafir, tot pilot, dar militar, îl chema Alexandru Trandafir și a început să caute pe Google. Cândva, între cei doi piloți se mai făcuse confuzia aceasta, iar textul ziristului de la vremea respectivă e de găsit și acum pe internet. Niciodată nu a contat că numele unuia se scria cu ”cs”, iar al celuilalt cu ”x”.

Căsnicia vedetei Tv cu Alexandru a durat din 1990 și până în 1996. Despre fostul soț al lui Teo s-a scris că a dispărut din viața vedetei brusc, lăsându-i soției doar numele  de Trandafir.

„Era un om excepţional. La vremea respectivă, el, cadru militar, eu, smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere. Nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm. Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci nişte alegeri se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-au transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele!”, povestea Teo Trandafir cu ceva vreme în urmă.

Astăzi, acest fragment de interviu a ajuns iar in atenția opiniei publice, în articolele informative despre dispariția fostului soț.

Despre Alecsandru Trandafir, cel care a decedat miercuri, vă pot spune că a fost un as al pilotajului și un om iubit de colegi. A făcut parte din primele generații de piloți școliți pe simulatoare performante, în anii 80.  În anii în care Teo împărțea apartamentul cu pilotul ei Alexandru, celălalt Alecsandru era căsătorit de mulți ani și avea doi copii.