Tenerife, o insulă de vis. Ce găsiți la hotelurile de pe celebra insulă și cum sunt prețurile

Tenerife, o insulă de vis. Ce găsiți la hotelurile de pe celebra insulă și cum sunt prețurile Sursa foto: Dreamstime

Tenerife este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Spania. Este de altfel o locație cu extrem de multe atracții și este vizitată de foarte mulți turiști. Drept urmare aceștia au lăsat și recenzii la hotelurile de lux unde au fost cazați. Una dintre aceste locații este Iberostar Selection Anthelia. Hotelul este unul de 5 stele. Cu toate acestea nu toată lumea este încântată de serviciile oferite. ”Ar fi putut fi minunat, dar nu există varietate la mâncare și nici opțiuni pentru vegetarieni.

Destul de des, mâncarea a arătat nu foarte bine și sub cea din alte locații. Am avut probleme cu aerul condiționat și întreținerea general. Nu m-aș mai întoarce”, a spus un turist. O altă locație de lux este Dreams Jardin Tropical. Este vorba despre un hotel de lux care pretinde peste 200 de euro pe noapte la cazare.

Insulă cu hoteluri ce percep peste 200 de euro pe noapte

Dar nici acesta nu reușește să satisfacă toate pretențiile. ”Am plătit mai mulți bani decât în ​​mod normal pentru a veni aici. Regret că nu am mers la un hotel de 3 stele. Partea cea mai proastă este zona piscinei. Asta pentru că m-m-am julit la picior în cărămidă. Camerele sunt în paragină și sunt și găuri murdare în uși.

În general, o risipă de 2200 pentru 10 zile”, a explicat un turist. Un alt hotel care este foarte bine cotat este Gran Melia Palacio De Isora. Tot un hotel unde o noapte costă peste 200 de euro. Doar că și aici au fost probleme. ”Cozi pentru micul dejun, prânz și cină - dacă nu ați reușit să rezervați în aplicația ridicolă! O altă dezamăgire masivă! Mesele cu cei mici au devenit stresante. De cele mai multe ori - fără pepene verde , fără cornuri - mă simt pentru un hotel de cinci stele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Servirea, prețurile și mâncarea, principalele probleme semnalate de turiști

Cafea ? Ceai ? Ia singur de la mașini. Într-o zi, bufetul de mic dejun a fost atât de încărcat încât am fost trimiși la un alt restaurant în care lucra o doamnă care nu putea face față! Vrei un sezlong? Trezește-te la șapte dimineața pentru a te lupta cu restul oaspeților!

Ei susțin că au o regulă de treizeci de minute, dar paturile au fost lăsate nesupravegheate ore în șir! Din păcate, nu ne vom întoarce” Mulți bani pentru o săptămână stresantă departe!”, a povestit un alt turist.