Evenimentul Zilei > Actualitate > TELENOVELA REGHECAMPF. „Mariana şi-a început viaţa sexuală la 13 ani, iar în clasa a VIII-a a făcut primul avort”
TELENOVELA REGHECAMPF. „Mariana şi-a început viaţa sexuală la 13 ani, iar în clasa a VIII-a a făcut primul avort”

TELENOVELA REGHECAMPF. „Mariana şi-a început viaţa sexuală la 13 ani, iar în clasa a VIII-a a făcut primul avort”

De câteva zile, fosta soţie a lui Reghecampf, Mariana, se plânge pe la televiziuni de viaţa grea pe care care a dus-o alături de acesta şi o acuză pe Anamaria Prodan, actuala soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia. Antrenorul Stelei încearcă să se ţină departe de acest scandal, însă în apărarea lui vin prietenii, care fac dezvăluiri despre trecutul dubios al foste doamne Reghecampf.

Un om de afaceri, prieten cu Laurenţiu Reghecampf, a declarat la emisiune „Drept la ţintă” de la Kanal D că o cunoaşte pe Mariana Pfeifer (fostă Reghecampf) încă de când erau copii deoarece au învăţat la aceeaşi şcoală la clase paralele. „Are un trecut dubios. Şi-a început viaţa sexuală la vârsta de 13 ani, când era în clasa a VII a, iar in clasa a opta a avut deja prima întrerupere de sarcină. A fost amanta mai multor bărbaţi însuraţi, printre care s-au numărat celebrităţi locale, oameni potent financiar sau chiar şi interlopi. A fost o femeie repezită, cum este şi acum”, a povestit omul de afaceri.
 Mai mult, acesta a dezvălut că Mariana a fost amanta soţului Mariei Cârneci pe când era recepţioneră la un hotel ce aparţinea acestuia: „A luat şă bătaie de la cântăreaţa Maria Cârneci că a găsit-o acasă, în apartamentul din Târgovişte”.
 Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Cei doi au avut doi copii, o fetiţă care a murit la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, aflat în prezent în grija mamei sale.
La începutul săptămânii, Mariana Pfeiffer a povestit, la Cancan TV, cum s-a despărţit de fostul soţ: „Laurenţiu m-a anunţat la telefon că vrea să divorţeze. Mi-a spuscă sunt o mamă bună, o soţie ideală, gospodină, dar nu se poate să trăim împreună. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu am înţeles de la Laurenţiu că este îndrăgostit şi că nu mai vrea să fie cu mine. Am înţeles, dar ce m-a deranjat a fost ce s-a întâmplat după aceea. S-a mutat la un hotel, ca să nu mai doarmă cu mine, dar venea acasă. Într-o zi am văzut că mi-a dispărut un castronaş. L-am întrebat pe Laurenţiu ce a făcut cu castronelul şi mi-a spus că a luat mâncare, că a mâncat şi Ana Maria din ea şi că i-a plăcut foarte mult. Mi s-a părut incredibil! M-am supărat de gestul pe care l-a făcut, dar dacă el a considerat că aşa este bine, nu am ce să mai zic", a povestit Mariana Pfeiffer, miercuri, la Acasă TV.
"Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm. Fosta soţie a lui Reghecampf a dezvăluit că, până în momentul în care divorţul dintre ea şi antrenorul stelist s-a finalizat, acesta a continuat să întreţină relaţii sexuale şi cu ea şi cu Anamaria Prodan.
"Într-o seară, Laurenţiu m-a mângâiat pe picior şi bineînţeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deşi eram soţia lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului. Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste. A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat. După divorţ, ei au mers în Las Vegas şi s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurenţiu şi după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam", a mai povestit Mariana Pfeiffer.
Reacţia antrenorului stelist nu s-a lăsat aşteptată şi a fost una extrem de tăioasă: "Mi se pare penibil. Nu înţeleg ce doreşte această femeie, este măritată de doi ani, are o familie, am crezut că este fericită. Din respect pentru băiatul nostru nu ar trebui să vorbeşti astfel de lucruri. Dacă nu poţi să ai grijă de fiul nostru, o să îl iau eu. Eu am hotărât să mă despart de doamna din mai multe motive, ştie foarte bine toate motivele pe care le-am avut, iar în momentul ăsta se face de râs şi face de râs copilul pe care îl are acasă".
CITIŢI ŞI:

  • DRAMA familiei Reghecampf sau unde a dus relaţia dintre un fotbalist cu apucături de stăpân şi o femeie de meserie casnică
  • Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, dezvăluiri DIN CĂMINUL CONJUGAL. Fotbalistul îşi bătea nevasta