România se va confrunta cu Rusia în perioada 7-8 februarie la Cluj, partidă care va conta pentru play off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup. Pentru organizarea duelului, Primăria Clujului pune la bătaie 475.000 de lei, adică 101.000 de euro.

Planurile lui Emil Boc, date peste cap

În justificarea alocării banilor, Primăria Cluj-Napoca legat titlul primit în 2018, cel de „Oraș European al Sportului”, de oportunitățile uriașe de promovare la nivel internațional, prin faptul că nume sonore ale tenisului mondial vor juca pe terenul de la Cluj: Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Daria Kasatkina, Ekaterina Alexandrova, Anastasia Pavlyuchenkova, Svetlana Kuznetsova, informează MonitorulCJ.ro.

Planurile aleșilor locali din Cluj-Napoca nu vor decurge așa cum au stabilit inițial, asta pentru că Simona Halep a anunțat că nu va fi prezentă la partida decisivă din februarie, care ar putea aduce României calificarea la turneul final de la Budapesta. Fostul lider mondial a declarat că pentru 2020, prioritatea este Olimpiada.