Evenimentul Zilei > Actualitate > Țeapă monumentală pentru hoții care au înfruntat viscolul: au furat un seif gol
Țeapă monumentală pentru hoții care au înfruntat viscolul: au furat un seif gol

Țeapă monumentală pentru hoții care au înfruntat viscolul: au furat un seif gol

Jale mare pentru niște hoți puși pe căpătuială noaptea trecută. A fost Cod galben de viscol în Galați, vântul s-a întețit spre Cod portocaliu, dar doi bărbați au înfruntat vremea vitregă gândindu-se că se vor umple de bani. Au luat țeapa vieții lor și au mai și înghețat de frig.

Hoții au crezut că vor găsi bani la o sucursală a Direcţiei Locale de Taxe şi Impozite a Primăriei municipiului Galaţi. Au forţat o fereastră şi au intrat. Un vecin i-a auzit, i-a şi văzut, după care a sunat la 112. Până să ajungă polițiștii la fața locului, hoții au reușit să fugă, luând pe sus, seiful. La cât de greu le-a fost să-l care, și-au imaginat că e plin de bani.

Vestea proastă a venit joi dimineața, de la Primăria Galați. Instituția a anunțat că a suspendat programul cu publicul, din cauza jafului, dar au liniștit pe toată lumea: seiful furat era gol, jaful nu a adus nicio pagubă, în afara ferestrei forțate. Hoții nu au decât să își plângă de milă.

”Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că persoane necunoscute au pătruns în incinta respectivă prin forţarea şi escaladarea unui geam şi au sustras o cutie metalică de valori în care însă nu se aflau bani, bunuri sau alte valori“, a precizat cms. şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi. Ce doi hoţi sunt căutaţi acum de poliţiştii pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sursa: Monitorul de Galați