Hoții au crezut că vor găsi bani la o sucursală a Direcţiei Locale de Taxe şi Impozite a Primăriei municipiului Galaţi. Au forţat o fereastră şi au intrat. Un vecin i-a auzit, i-a şi văzut, după care a sunat la 112. Până să ajungă polițiștii la fața locului, hoții au reușit să fugă, luând pe sus, seiful. La cât de greu le-a fost să-l care, și-au imaginat că e plin de bani.

Vestea proastă a venit joi dimineața, de la Primăria Galați. Instituția a anunțat că a suspendat programul cu publicul, din cauza jafului, dar au liniștit pe toată lumea: seiful furat era gol, jaful nu a adus nicio pagubă, în afara ferestrei forțate. Hoții nu au decât să își plângă de milă.

”Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că persoane necunoscute au pătruns în incinta respectivă prin forţarea şi escaladarea unui geam şi au sustras o cutie metalică de valori în care însă nu se aflau bani, bunuri sau alte valori“, a precizat cms. şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi. Ce doi hoţi sunt căutaţi acum de poliţiştii pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sursa: Monitorul de Galați