Evenimentul Zilei > Actualitate > Taximetrist dat dispărut. A fost găsit în pădure
Taximetrist dat dispărut. A fost găsit în pădure

Taximetrist dat dispărut. A fost găsit în pădure

Un taximetrist care fusese dat dispărut, în urmă cu două zile, a fost găsit mort la marginea unei păduri din localitatea Drăgoieni, în județul Gorj.

Taximetrist dat dispărut. Descoperire înfiorătoare în pădure. La începutul acestei luni, un anunț despre dispariția taximetristului în cauză a fost postat pe Facebook.

Din cauze deocamdată necunoscute, bărbatul în vârstă de 38 de ani a dispărut pur și simplu. Nici mașina cu care lucra ca taximetrist nu a mai fost văzută.

Însă miercuri au apărut amănunte sinistre. Aceasta după ce un localnic a anunțat că a descoperit, miercuri, un autoturism în care se află trupul unui bărbat

Autoturismul era închis, iar taximetristul era căzut între banchete. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul în care a fost găsit taximetristul decedat, scrie Cancan.

Criminaliști și procurorii au început o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. A început și expertiza medicală pentru a se stabili cauzele decesului bărbatului.

Din primele informații, corpul bărbatului nu prezenta urme de violență.

Taximetrist dat dispărut. Descoperire înfiorătoare în pădure. Moarte inexplicabilă

Potrivit gorjonline.ro, bărbatul este Vasile Cioboiu, taximetrist în Târgu Jiu. El a fost dat dispărut la 1 februarie 2021, cu mașină cu tot.

Mașina marca Dacia Sandero de culoare albă, având numărul de înmatriculare GJ 26 HJP a fost văzută de un cetățean parcată de trei zile în pădure.

Mai mulţi colegi de-ai taximetristului au venit la faţa locului.

Aceştia au spus că nu suferea de depresie şi că nu avea alte probleme.

Taximetrist dat dispărut. Descoperire înfiorătoare în pădure. Potrivit unor informaţii din rândul taximetriştilor, bărbatul suferea de o anumită boală.

În urmă cu mai mulţi ani a fost implicat într-un eveniment rutier din cauza unei crize.

„Este un băiat foarte cuminte. Un băiat cu bun simţ. Era o fire optimistă”, a declarat un taximetrist.

„Este inexplicabil ceea ce s-a întâmplat. Am vorbit cu mai mulţi colegi care mi-au spus că au băut o cafea în zona Gării pe 1 februarie şi de atunci nu se mai ştie absolut nimic de el. Poate a luat pe cineva”, a adăugat acesta.