Evenimentul Zilei > Economie > Taxele şi IMPOZITELE pot fi plătite şi ÎN RATE
Taxele şi IMPOZITELE pot fi plătite şi ÎN RATE

Taxele şi IMPOZITELE pot fi plătite şi ÎN RATE

Deţinătorii anumitor carduri de credit pot plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale. Însă, până în prezent, doar Credit Europe Bank are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a taxelor şi impozitelor, inclusiv a facturii la utilităţi.

Cardurile emise de mai multe bănci oferă posibilitatea de a achita în rate taxele şi impozitele, condiţia impusă fiind legată de suma minimă tranzacţionată, transmite Mediafax.

Credit Europe oferă posibilitatea clienţilor care deţin cardul de credit CardAvantaj să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă. În cadrul aceleiaşi campanii intră şi plata facturilor de utilităţi la apă, gaz şi electricitate. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie de minimum 100 de lei. Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora.

Şi clienţii ING Bank pot plăti în rate taxele şi impozitele.“Cardul de credit ING oferă în acest moment posibilitatea efectuării de plăţi în trei rate pentru orice tranzacţie peste 500 de lei, în afara reţelei de comercianţi ING parteneri. Aceste rate se oferă automat către toţi clienţii, pentru tranzacţii la POS, cu condiţia atingerii acestui prag minim de tranzacţie. Nu avem o facilitate special creată pentru zona de taxe şi impozite”, a declarat, pentru Mediafax, Gabriela Stanciu, Head of Credit Cards, ING Bank.

Cu toate că, în această perioadă, BCR nu are o campanie dedicată plăţii în rate a taxelor şi impozitelor locale, cei ce sunt posesorii cardurilor de credit emise de acestă bancă pot achita dările către stat, în maximum 12 rate, în funcţie de valoarea plăţii. Astfel, între 200 şi 999,99 de lei plata se face în trei rate, între 1.000 şi 1.999,99 de lei între trei şi şase rate, iar peste 2.000 de lei, plata se poate face în trei, şase sau 12 rate. 

Citiţi mai multe pe Mediafax.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: