Constantin Aurelian Ghidionescu, tatăl care și-a înecat fiicele gemene într-un lighean cu apă apoi a ascuns cadavrele în frigider a fost trimis în judecată. Tatăl ucigaș este acuzat de omor calificat şi trei infracţiuni de influenţare a declaraţiilor.

Bărbatul a spus inițial că și-a găsit soția în casă, fără puls, după ce a născut, iar fetițele erau deja moarte. Ulterior a recunoscut că el le-a înecat într-un lighean cu apă, transmite Adevărul.

Mai mult, se pare că la oribila crimă ar fi asistat și alți trei copii ai familiei, care au povestit cum tatăl lor le-a ucis surorile gemene, nou-născute.

La scurt timp după comiterea oribilei fapte, procurorul Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a declarat, pentru Viața Liberă:, „S-a efectuat necropsia în cauză atât pentru femeie, cât şi pentru cei doi bebeluşi de sex feminin. Moartea numitei Ghidionescu Mihaela s-a datorat şocului hemoragic în urma unei naşteri neasistate medical. În privinţa celor doi nou-născuţi, concluziile preliminare stabilesc că aceştia s-au născut vii, iar moartea a survenit ca urmare a asfixierii mecanice prin înec”.

Practic, soția bărbatului a murit după ce a pierdut 80% din sângele din corp. Medicii au spus că putea fi salvată dacă ar fi primit ajutor medical chiar şi la două ore de la naştere.