Informaţii despre acest caz au fost furnizate de jurnalistul italian Alberto Zorzi, care a dezvăluit o serie de aspecte din viaţa viaţa familiei Politi, pentru portalul www.spynews.ro.

 "Familia lui este din Veneția, tatăl locuiește încă aici, la Maghera.

În trecut a avut o logodnică din zona Veronei, pentru că s-a mutat cu serviciul în zona Veronei, care se afla la circa 100 km de Veneția.

Din această relație avută rezultă că are un fiu, iar logodnica l-a părăsit după ce a aflat că a fost denunțat pentru înșelătorie.

După toate acestea, a plecat la Londra, apoi a venit în România", povesteşte jurnalistul Italian, care a studiat îndeaproape situaţia acestei familii.

Mai mult decât atât, în momentul în care a aflat ce făcuse fiul său în România, tatăl a intrat în stare de şoc, susţine jurnalistul. Dar informaţiile au ajuns la tatăl său numai prin intermediul ştirilor din ziare şi de la televiziuni.

Tatăl lui ştia despre fiu numai că îşi refăcuse viaţa. Şi cam atât. Din spusele prietenilor de familie, tatăl şi fiul nu erau apropiaţi. Nu s-ar mai fi văzut de mult timp.

 

 

Te-ar putea interesa și: