O fetiță de 9 ani a murit într-un incendiu în satul Năvârneț, raionul Fălești, Republica Moldova, după ce tatăl său a dat foc camerei în care aceasta se afla. Potrivit declarației socrilor, bărbatul a recurs la acest gest din cauză că mama fetei l-ar fi părăsit.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, a declarat că incendiul a fost sesizat de către socrii bărbatului, care aflându-se în camera invecinată, au simțit un miros de benzină.

Socrul a observat cum ginerele său, cu vârsta de 47 ani, cetățean azer, a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră.

El a ieșit afară din casă, împreună cu soția lui și fiul lor în vârsta de 30 ani, pentru a se salva de flăcări . Ulterior, afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă s-a tăiat în regiunea brațelor și a gâtului. În camera acestuia a fost găsit cadavrul fetei de 9 ani.

În urma leziunilor, bărbatul a fost internat în stare gravă la spital.

Potrivit socrilor, acesta locuiește cu ei în casă de aproximativ 11 ani. Fiica, soția bărbatului, lor este plecată la câștig în Italia. Acum două zile, fiica lor a comunicat cu ginerele, căruia i-a spus că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă, scrie realitatea.md.