Tataee a devenit tată pentru a patra oară. „Eram ciupit din toate părțile”

Tataee a devenit tată pentru a patra oară. „Eram ciupit din toate părțile”

Tataee sau Tata Vlad, iar pe numele său real Vlad Irimia, a devenit pentru a patra oară tată.

Cântărețul este cunoscut de fanii genului ca fiind membru al formației de hip-hop BUG Mafia.

Bucuria l-a cuprins atât de tare, încât, a postat vestea că mai are un copil, pe Instagram.

Artistul este plecat de mai bine de trei ani în Spania, locuind la Barcelona, împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu a părăsit niciodată formația care l-a consacrat, Tataee afirmând în acest sens că B.U. G. Mafia este totul pentru el, din punct de vedere profesional.

Raperul are patru copii cu soția lui, Mona: o fată 9 ani, pe nume Antonia Olga și trei băieți,  Mihai (7 ani),  Cristian Vlad (4 ani) și mai nou, George în vârstă de nicio zi.  Locuiește într-o casă, „în vârf de munte”, care e refugiul său, centrul de creație în care face muzică așa cum îi place.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis.

Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, declara Vlad anul trecut .

Fiind mai mult timp plecat de acasă, artistul spune că, de fapt, cea care conduce familia este soția sa.

„Sunt un tată destul de absent. Muncesc pentru dânșii (râde), de la ora 7.00 până la ora 22.00 tati e la muncă. Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei. Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei”, mai spune Vlad, potrivit cancan.ro

Vă amintiți de BUG Mafia? Nici nu știți ce penali erau!