Tată cercetat penal pentru că a abuzat sexual de fetiţa sa de 12 ani

Tată cercetat penal pentru că a abuzat sexual de fetiţa sa de 12 ani

Un telefon primit la numărul de urgenţă 112 a condus la descoperirea unei grozăvii care avea loc de doi ani încoace într-o familie din Bucureşti. O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost abuzată sexual de propiul tată.

Poliţia Capitalei ne-a comunicat că telefonul a fost primit pe data de 28.11.2010, la ora 18.40. "Secţia 4 Politie a fost sesizată de un anonim, prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârsta de 12 ani, este abuzată sexual de aproximativ doi ani de zile de către tatăl ei, în vârsta de 45 de ani", au precizat poliţiştii.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că, în cursul anului 2010, timp de trei luni de zile, tatăl incestuous "a efectuat acte obscene asupra fiicei sale minore, în vârsta de 12 ani". Mai exact, din declaraţiile martorilor reiese că inconştientul tată şi-a mângâiat fiica pe sâni sau în zona genitală şi a sărutat-o pe gât şi pe faţă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ieri, Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 Bucureşti a confirmat măsura începerii urmăririi penale, iar tatăl minorei este cercetat în libertate pentru corupţie sexuală.

Ne puteți urmări și pe Google News