Tarom. Anunț care vizează o rută foarte importantă!

Tarom. Anunț care vizează o rută foarte importantă!

Compania TAROM informează că zborul de joi, 13 iunie, ROT 392 Londra - Bucureşti, nu prezintă nicio modificare în program, cursa nefiind anulată, a anunţat operatorul aerian.

„În vederea evitării oricăror confuzii şi a clarificării situaţiei apărute în urma informaţiilor vehiculate în spaţiul media în cursul zilei de astăzi, cu privire la anularea cursei ROT 392 Londra-Bucureşti de astăzi - 13 iunie 2019, compania TAROM informează că zborul ROT 392 nu prezintă nicio modificare în program. Prin urmare, subliniem că aceasta cursă nu este anulată”, se arată în informarea TAROM, potrivit Agerpres.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Ne puteți urmări și pe Google News