Cursa va fi operată, însă, în condiții speciale, anunță compania aeriană. Astfel, zborul va fi posibil sub incidenţa hotărârii de guvern privind instituirea stării de alertă, iar pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Zborul va fi operat în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

  • Dinspre Londra spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.
  • Dinspre România spre Londra sunt acceptați doar cetățenii britanici.

Prețul unui bilet pentru cursa București – Londra este de 267 de euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru cursa Londra – București, tariful este de 288 de euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toți cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport. Înainte de călătorie, pasageri trebuie să completeze un formular special, condiție obligatorie pentru a putea intra în această țară. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM.

Compania Naţională de Transport Aerian – TAROM anunţa că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susţină repornirea turismului românesc, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, zborurile vor fi efectuate în condiţii de siguranţă şi vor avea ca destinaţie Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa, de unde turiştii pot ajunge rapid în staţiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.