Totodata el a declarat și că ALDE va rămâne la guvernare alături de PSD.

„Am avut o lungă discuţie cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care le-am prezentat câteva dintre consideraţiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulţumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Acest lucru implică din partea mea o uriaşă responsabilitate faţă de ei, dar şi faţă de cei care îşi pun speranţe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanţi şi care cred că o astfel de candidatură este o soluţie bună pentru viitorul României”, a afirmat Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă.

El a mai spus că partidul pe care îl conduce va rămâne la guvernare alături de PSD, în pofida faptului că cele două formațiuni politice au candidați proprii la prezidențiale.

„Voi face toate eforturile pentru o campanie corectă și cu respect față de doamna președintă PSD. Acest lucru nu înseamnă că nu va trebui să subliniez care sunt defectele sau lipsurile pe care ceilalți contracandidați le au”, a conchis Tăriceanu.

 

Te-ar putea interesa și: