Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu propune ca la Congresul PLR, care va avea loc în iunie, să se dezbată fuziunea PLR-PC
Tăriceanu propune ca la Congresul PLR, care va avea loc în iunie, să se dezbată fuziunea PLR-PC

Tăriceanu propune ca la Congresul PLR, care va avea loc în iunie, să se dezbată fuziunea PLR-PC

Liderul PLR Călin Popescu-Tăriceanu a propus, la şedinţa de marţi a CNEx, ca la Congresul extraordinar al partidului, care va avea loc în perioada 18-20 iunie, să se dezbată fuziunea PLR-PC, precum şi viziunea PLR asupra noii formaţiuni politice rezultate în urma fuziunii.

 "Ultima decizie luată astăzi, la şedinţa Comitetului Naţional Executiv se referă la Congresul extraordinar al Partidului Liberal Reformator, care va avea loc în perioada 18-20 iunie, la Palatul Parlamentului. În urma discuţiilor cu membrii CNEx al PLR, preşedintele partidului a propus ca la Congresul extraordinar din luna iunie să dezbată fuziunea PLR-PC, precum şi viziunea PLR asupra noii formaţiuni politice rezultate în urma fuziunii", menţionează sursa citată.

În comunicat se precizează de asemenea că la şedinţa CNEx au fost discutate priorităţile politice ale PLR, care au fost anunţate de către preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"În primul rând, PLR susţine prevederile noului Cod silvic, care înlătură actuala stare de monopol a unor firme de pe piaţa românească. Din dezbatere a rezultat că decizia Guvernului de interzicere a exportului masei lemnoase este susţinută de către PLR, iar România ar trebui să adopte o nouă politică economică, de sprijin a industriei de prelucrare a lemnului, capabilă să genereze locuri de muncă şi valoare adăugată. Miniştrii şi parlamentarii noştri vor promova acţiuni concrete de susţinere a dezvoltării acestei ramuri a industriei şi sprijină acţiunile ministrului Mediului de stopare a defrişărilor ilegale", menţionează sursa citată.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: