"Respinge, ca nefondate, excepţiile inadmisibilităţii şi tardivităţii apelului declarat de inculpatul Kocsis Zsolt, invocate de reprezentantul Ministerului Public şi apărătorul ales al părţii civile Popescu – Tăriceanu – Călin – Constantin – Anton. În temeiul art.421 pct.2 lit.b din Codul de procedură penală, admite apelurile declarate de inculpatul Kocsis Zsolt şi partea civilă  Popescu – Tăriceanu – Călin – Constantin – Anton împotriva Sentinţei penale nr.142 din data de 21 martie 2017, pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti în Dosarul nr.13147/303/2016. Desfiinţează, în întregime, sentinţa penală apelată şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanţă, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti", se arată în decizia instanţei, informează Agerpres.

Astfel, Curtea de Apel a desființat toate actele procedurale efectuate de prima instanţă începând cu data de 08 noiembrie 2016. În primă instanţă, bărbatul a fost condamnat la şase luni de închisoare şi a atacat decizia.

Samsarul i-a trimis poze cu mașina pe adresa de mail a șefului ALDE iar acesta, fără să stea pe gânduri, a dat 14.500 de euro. Când să primească limuzina, Călin Popescu Tăriceanu a avut parte de o surpiză neplăcută. Acesta a fost contactat de samsar care i-a spus ca pe teritoriul Germaniei masina s-a defectat si ca trebuie returnata proprietarului pentru a fi returnata si abia apoi va fi adusa in Romania, lucru care nu s-a mai întâmplat. Mai mult, după verificări făcute de autorități, s-a descoperti că mașina nici măcar nu a existat.