Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu: Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României – regimul Băsescu
Tăriceanu: Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României – regimul Băsescu

Tăriceanu: Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României – regimul Băsescu

Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent în alegerile prezidenţiale, consideră că, prin votul pe care românii îl vor da duminică, se poate încheia un "capitol nefast al evoluţiei politice din România - regimul Băsescu".

"Este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României, anume regimul Băsescu, şi să întoarcem o pagină care să însemne revenirea la normalitate, la instituţii puternice, credibile în faţa cetăţenilor. Mă refer la cele trei instituţii fundamentale ale democraţiei – Legislativul, Executivul şi Justiţia. Eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a reclădi încrederea şi bunăstarea cetăţenilor. Cred că România a avut prea mult de suferit în aceşti ultimi zece ani şi merită mai mult, merită mai bine", a declarat Călin Popescu Tăriceanu,după ce a votat.

Tăriceanu a adăugat că şi-ar fi dorit ca această campanie pentru alegerile prezidenţiale să fi fost mai mult axată pe programele şi obiectivele candidaţilor.