Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Tăriceanu a ținut un speech de ziua liberalilor. L-au ascultat nevasta și trei prieteni
VIDEO

VIDEO. Tăriceanu a ținut un speech de ziua liberalilor. L-au ascultat nevasta și trei prieteni

Călin Popescu Tăriceanu a fost, este și va fi un liberal convins. Așa se descrie omul politic. Iar în ziua în care liberalismul din România a împlinit 146 de ani, politicianul a sărbătorit și el, dar nu cu vizite și discursuri publice, precum liberalii din Guvern, ci într-un stil mai personal: la restaurant.

Tăriceanu nu a lăsat nemarcată ziua liberalilor. Îmbrăcat casual, însoțit de tânăra sa soție, Loredana Moise și de trei amici, politicianul a ieșit la un restaurant din zona de Nord a Capitalei. A fost premier, a fost președinte de partid, a fost și președinte al Senatului, și fondatorul ALDE, aproape se poate spune că are discursul în sânge, așa că nu e de mirare că a monopolizat discuția și, minute bune, a fost singurul de la masă care a vorbit. Ceilalți l-au ascultat, tânăra sa soție privindu-l atent și admirativ pe tot parcursul discursului.

Deși fostul premier are multe de povestit, subiectul lui preferat rămâne politica. Dealtfel, tot despre politică a vorbit și recent, invitat fiind la emisiunea lui Dan Bittman de pe EVZ Play, unde a trecut în revistă toate momentele cheie ale carierei lui. Desigur, Tăriceanu a vorbit și despre bani, dar și despre, desigur, femei frumoase.