Evenimentul Zilei > Social > Târgul Anticarilor, în Parcul Obor din Capitală. Când isi va deschide porţile
Târgul Anticarilor, în Parcul Obor din Capitală. Când isi va deschide porţile

Târgul Anticarilor, în Parcul Obor din Capitală. Când isi va deschide porţile

Maşini de epocă, colecţii de obiecte vechi, bijuterii de tot felul, cărţi, fotografii, mobilier, tablouri sau colecţii de numismatică sunt doar câteva din atracţiile Târgului Anticarilor, ale cărui porţi se vor deschide, în Parcul Obor din Capitală, amatorilor de suveniruri din Sectorul 2 al Capitalei începând de mâine.

Primăria Sectorului 2, în colaborare cu Centrul Cultural “Mihai Eminescu” dă startul începând de joi celei de-a XXVI-a ediţii a Târgului Anticarilor. 

“Timp de patru zile, iubitorii de antichităţi vor putea vizita circa 70 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor, unde vor putea admira și cumpăra bijuterii, argintărie, elemente de mobilier şi de orologerie, medalii, adevărate comori sentimentale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 2. 

Prevăzut a se desfăşura în perioada 17 – 20 mai 2018, evenimentul va găzdui şi o colecţie de maşini de epocă, expoziţia urmând a fi asigurată de Clubul Vehiculelor de Epocă. “Vineri, 18 mai 2018 de la ora 17.00 şi sâmbătă, 19 mai 2018 de la ora 11.00 vizitatorii vor avea parte de un interesant program artistic ce va conţine muzică de fanfară”, se mai arată în comunicatul Primăriei Sector 2.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: