Evenimentul Zilei > Actualitate > Târg de manuale în Parcul Obor
Târg de manuale în Parcul Obor

Târg de manuale în Parcul Obor

Liceeni din ultimele clase, dar nu numai ei, pot să-și cumpere astăzi până la ora 15.00, din Parcul Obor, manualele de care au nevoie. Târgul va avea loc și în week-endul următor.

Tineri liceeni din Sectorul 2 organizează, pe 19 şi 20 septembrie şi pe 26 şi 27 septembrie, cea de-a VI-a ediţie a Târgului de manuale în Parcul Obor, destinate elevilor claselor a XI-a şi a XII-a.

"La Târgul manualelor sunt aşteptaţi elevii claselor a XI-a şi a XII-a pentru a-şi cumpăra, la preţuri reduse, manuale bine păstrate, atât de necesare în anul şcolar ce a început. Micii întreprinzători vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi, care îşi pot procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, vor obţine banii necesari pentru achiziţionarea noilor cărţi de studiu", se arată într-un comunicat al primăriei.

Târgul de manuale din Parcul Obor va fi deschis între orele 10,00 – 15,00

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.