Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAUMATIZATĂ pe viață! Ce îi făcea iubitul și prietenul cel mai bun acestuia în timp ce ea dormea. A aflat dintr-un clip ȘOCANT!
TRAUMATIZATĂ pe viață! Ce îi făcea iubitul și prietenul cel mai bun acestuia în timp ce ea dormea. A aflat dintr-un clip ȘOCANT!

TRAUMATIZATĂ pe viață! Ce îi făcea iubitul și prietenul cel mai bun acestuia în timp ce ea dormea. A aflat dintr-un clip ȘOCANT!

O tânără în vârstă de 24 de ani din Australia a aflat că a fost violată de către iubitul ei și prietenul acestuia în timp ce dormea. Descoperirea șocantă a făcut-o în momentul în care a descoperit pe telefonul mobil al iubitului un videoclip cu momentele în care aceasta era abuzată.

Femeia a dat accidental peste un clip aflat în telefonul mobil al prietenului său, în care s-a recunoascut. Aceasta era dezbrăcată, în timp ce iubitul și prietenul cel mai bun al acestuia o abuzau.

„Știi de câte ori am făcut asta?”, se aude în clip vocea iubitului, potrivit Daily Star.

Tânăra a alertat autoritățile și a luat legătura cu familia sa pentru a o prelua din casa în care locuia cu iubitul său.

În urma investigațiilor s-au descoperit detalii șocante. Iubitul femei și prietenul acestuia organizau deseori petreceri acasă, iar tânăra era drogată cu așa-zisul „drog al violului”, apoi era abuzată de amândoi.