Evenimentul Zilei > Monden > Taifun la Antena 1! Acces direct, scoasă din grilă. Nu mai mergea, era prea mult
Taifun la Antena 1! Acces direct, scoasă din grilă. Nu mai mergea, era prea mult

Taifun la Antena 1! Acces direct, scoasă din grilă. Nu mai mergea, era prea mult

Alertă la Antena 1 şi în Trustul Intact: mai-marii au decis că emisiunea Acces direct va intra în pauză.

La această situaţie s-a ajuns după ce încă un membru din cadrul echipei a fost testat pozitiv cu temuta boală Covid-19.

Până în prezent se știa că Vulpița, Viorel și un reporter erau infectați, dar Mirela Vaida a venit cu precizări de ultimă oră despre emisiunea Acces direct.

Prezentatoarea a lansat anunțul despre noul caz şi a comunicat că începând de marți, 28 iulie 2020, toţi membrii echipei de la Acces direct vor sta acasă.

În ceea ce o priveşte, Mirela Vaida a dezvăluit că pentru moment se simte foarte bine şi nu are simptomele specifice bolii care a lovit în plin mapamondul.

Prezentatoarea de la Acces direct are câteva emoţii cu privire la această situaţie şi pentru siguranța ei şi a familiei va repeta periodic testul PCR.

„Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19 în rândul echipei noastre.

Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de contacţi direct și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, țînând legătură cu DSP și respectând toate prevederile legale.

Eu mă simt foarte bine deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic!

Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic!

Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate! Doamne ajută!”, a precizat Mirela Vaida.

În ceea ce priveşte faptul că deşi testaţi pozitiv, Vulpiţa şi Viorel nu sunt internaţi şi stau acasă, reporterul de la Acces direct a lămurit situaţia:

„Veronica Stegaru și Viorel au avut parte de vizita cadrelor medicale la miezul nopții.

Sâmbătă noapte, soții Stegaru au fost preluați de o ambulanță și, în primă fază, duși la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

După minute bune, cum mi-au povestit cei doi, acolo li s-ar fi luat temperatura și tensiunea.

Li s-ar fi comunicat că nu sunt locuri disponibile și ar trebui să meargă în altă parte.”

„Această problemă care deranjează foarte mulți români e că «Dacă eu mă simt bine, de ce mă pui să stau în casă două săptămâni?

Sunt și asimptomatici (…) Situația în București ar fi aceasta: că nu sunt locuri în spital. Și atunci, rămâi acasă, respecți regulile, cei de la DSP te sună”, spus Vaida.

sursa: Acces direct

youtube Acces direct

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: