Evenimentul Zilei > Social > Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală
Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală

Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală

Organizația MozaiQ, cunoscută pentru că militează pentru drepturile și libertățile comunității LGBT, anunță pe pagina sa de Facebook organizarea unei tabere pentru tinerii LGBT din România. Tabăra este organizată în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori.

LOVITURĂ importantă pentru comunitatea LGBT. Vor putea fi CONCEDIAȚI mai ușor

 

Iată anunțul: ” MozaiQ te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către MozaiQ alături de partenerul slovak SaplinQ.

Decizie RADICALĂ: Paradele LGBT vor fi INTERZISE

Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”

De fapt tabăra este organizată de o organizație finanțată de fondul european Erasmus+ și are ca obiectiv schimbul de impresii între tinerii LGBT, împărtășirea experiențelor negative, discriminatorii trăite și găsirea de soluții comune.

Scopurile ASCUNSE și INTERESATE ale CAMPANIEI LGBT. „Instrumentul „Gay Pride” DEFAVORIZEAZĂ ABUZIV întreaga categorie

Interesant este că vârsta participanților este coborâtă până la limita legalității, dar acoperă toate clasele de liceu. De altfel, sâmbătă, 9 septembrie, între orele 15.00 și 18.00, a fost organizat și întâlnirea ”Back to School. Prânzul Liceenilor LGBT”, în zona Armenească, în centrul Bucureștiului.

Anunțul acțiunii este: ” Vara a trecut, începe un nou an școlar. După câteva luni pline ne întoarcem la liceu. Alături de colegi, profi, probleme noi și vechi. Noul an poate fi stresant pentru liceenii LGBT, așa că vino alături de noi sâmbătă, 9 septembrie, pentru a discuta despre câte-n lună, în stele și-n curcubeu:

Scandal cu JANDARMI la mitingurile PRO și ANTI-GAY de la Cluj – VIDEO

• Ce tips&tricks avem pentru a supraviețui unui nou an

• Ce trebuie să știu ca licean LGBT
• Ce povești de coming-out au alți colegi LGBT
• Cum abordăm profesorii și colegii noștri homofobi și transfobi
• Cum ne pregătim de BAC, la ce facultăți vrem să dăm
• Ce căutăm într-o relație de succes

În SIRIA a apărut ARMATA homosexualilor, lesbienelor și transsexualilor, care promite să lupte contra ISIS

În general – cum facem din liceu o experiență LGBT bună!

MozaiQ te invită la o primă întâlnire a liceenilor LGBT cu bomboane Skittles (taste the rainbow), sucuri, snacks-uri, stikere si alte swag pentru tine și colegii LGBT de liceu. 

Locația se află în centrul orașului București și urmează să fie transmisă prin SMS vineri, cu 24 de ore înainte. 

Becali DESFIINȚEAZĂ persoanele LGBT: „Sunt ai lui Satan! Au o boală”

Pentru a participa, înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/AlkK2O7g701BQ0nl2

Ni se alătură Mustafa Sullivam, activist american, coordonator de cluburi de tineri LGBT din New York, SUA cu multă experiență în problemele și soluțiile liceenilor LGBT.

Pe sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 15!”
Formularul de participare fusese semnat de 10 persoane până la începerea manifestării.

Folosești expresia „Comunitatea LGBT”? DISCRIMINEZI! Află ce înseamnă LGBTTTPQQAI+. Sâmbătă are loc la București Marșul Diversității