Evenimentul Zilei > Monden > Survivor România. Un concurent din echipa Războinicilor părăsește competiția. Faimoșii au câștigat imunitatea
Survivor România. Un concurent din echipa Războinicilor părăsește competiția. Faimoșii au câștigat imunitatea

Survivor România. Un concurent din echipa Războinicilor părăsește competiția. Faimoșii au câștigat imunitatea

În ediția de miercuri, 25 ianuarie, un Războinic va părăsi competiția Survivor România, după ce jocul de imunitate, disputat cu o seară înainte, a fost câștigat de echipa Faimoșilor.

Astfel, Războinicii au fost nevoiți să facă nominalizări, iar astăzi telespectatorii vor afla cine este cel sau cea care va părăsi competiția. Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au obținut colanele de imunitate, așa că ei nu au putut fi nominalizați de coechipierii lor.

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare

În urma nominalizărilor, Andrei Neagu a fost votat pentru eliminare de întreaga echipă. Codruța Began a fost nominalizată de Alexandra Porkolab, în timp ce Alin Chirilă l-a propus pe Răzvan Danciu spre eliminare.

Coduța Began a recunoscut în urma nominalizărilor coechipierilor săi că se aștepta ca și de data aceasta să fie votată pentru a ieși din concurs, după și săptămâna trecută a fost votată, dar Maria Lungu a fost cea care a părăsit competiția. „Mă așteptam să fiu nominalizată din nou”, spune concurenta.

Va pleca acasă concurentul care va primi cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

În schimb, în echipa Faimoșilor seara va fi liniștită, având în vedere că au imunitate și prin urmare nimeni nu va trebui să plece. Punctul decisiv a fost câștigat de Bianca Patrichi, iar DOC a luat totemul imunității pentru tribul Faimoșilor. Jocul s-a terminat 10 – 6 pentru Faimoși.

În seara de miercuri, cele două triburi vor disputa jocul de recompensă, iar traseul va fi unul pe apă, potrivit Fanatik.

Ce sume primesc Războinicii de la Survivor

Cele două echipe care fac parte din show-ul prezentat de Daniel Pavel sunt formate din 12 persoane. Săptămânal, „Războinicii” primesc sume între 4.000 și 6.000 de euro pentru munca depusă la „Survivor România”.

Cu toate astea, cele mai mari sume sunt primite de „Faimoși”. De exemplu, Carmen Grebenișan încasează peste 5.000 de euro pe săptămână și aproximativ 20.000 de euro pe lună. Și Vica Blochina le-a cerut producătorilor suma de 3.000 de euro.