Evenimentul Zilei > International > SURPRIZĂ în Senatul SUA. Preşedintele Donald Trump îşi trimite prietenul ambasador în România. Descpre cine e vorba
SURPRIZĂ în Senatul SUA. Preşedintele Donald Trump îşi trimite prietenul ambasador în România. Descpre cine e vorba

SURPRIZĂ în Senatul SUA. Preşedintele Donald Trump îşi trimite prietenul ambasador în România. Descpre cine e vorba

După o primă nominalizare, în vara anului trecut a lui Adrian Zuckerman ca ambasador al SUA în România, preşedintele american Donald Trump a reînnoit propunerea care fusese între timp respinsă de Senat.

În urma alegerilor de anul trecut din noiembrie, procesul numirii noului ambasador urmează să se desfășoare cu rapiditate fiindcă în prezent Senatul SUA este dominat de Partidul Republican. În aceste condiții președintele Donald Trump a retrimis toate propunerile pentru reconfirmare, potrivit dcnews.ro

Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este un om de afaceri care vorbește limba română. El este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School.

Este un avocat admis în baroul din New York în 1994 şi partener în firma internaţională de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Adrian Zuckerman a fost unul dintre coordonatorii pentru servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.