Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRIZĂ de proporții la Hollywood! Un regizor URIAȘ a luat DECIZIA VIEȚII. Fanii sunt ULUIȚI
SURPRIZĂ de proporții la Hollywood! Un regizor URIAȘ a luat DECIZIA VIEȚII. Fanii sunt ULUIȚI

SURPRIZĂ de proporții la Hollywood! Un regizor URIAȘ a luat DECIZIA VIEȚII. Fanii sunt ULUIȚI

Regizorul american Quentin Tarantino s-a căsătorit cu actriţa şi top-modelul israelian Daniella Pick. Cei doi s-au căsătorit miercuri în SUA.

Tarantino și Pick s-au cunoscut în anul 2009, în timpul campaniei de promovare a peliculei „Inglorious Bastards”. Cei doi s-au logodit anul trecut.

Aceștia s-au căsătorit într-o ceremonie privată organizată la Los Angeles, iar evenimentul a fost sărbătorit în compania mai multor personalităţi din industria filmului.

„Este o poveste de dragoste care se petrece în oraşul Los Angeles în 1969, în epoca hippy a Hollywoodului. Cei doi protagonişti sunt Rick Dalton (DiCaprio), o vedetă consacrată a filmelor western de televiziune, şi dublura sa cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii se confruntă cu probleme pentru a găsi de lucru la Hollywood care şi-a schimbat stilul. Însă Rich o are vecină celebră… Sharon Tate”, declara în martie Tarantino, potrivit Agerpres.ro.

Este prima oară când regizorul Quentin Tarantino, în vârstă de 55 de ani, se căsătorește.