Cunoscuta actrița Dana Rogoz a anunțat miercuri că a devenit mamă pentru a doua oară.  Astăzi, la o zi după ce micuța a venit pe lume, soțul și fiul său s-au gândit să îi facă o surpriză.

Dana este încă internată în spital și pentru că rudele nu pot intra în unitatea medicală din cauza pandemiei de coronavirus cei doi cavaleri au venit până în fața acestuia doar să îi îi spună noii mămici că o iubesc.

„Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată stradă strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a scris Dana pe Facebook.

Actrița de 34 de ani a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Lia Elena, postând o fotografie la scurt timp după naștere.

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea vad doar iubire!

Cea mai mare bucurie din lume este sa iti ții copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!”, este mesajul care însoțește fotografia. Vedeta mai are un băiețel, în vârstă de 6 ani, anunță Cancan.