Evenimentul Zilei > Politica > Surpriză pe scena politică. Roxana Iliescu a semnat adeziunea
Surpriză pe scena politică. Roxana Iliescu a semnat adeziunea

Surpriză pe scena politică. Roxana Iliescu a semnat adeziunea

Partidul lui Victor Ponta atrage tot mai mulți politicieni în Timișoara. Ultima ”achiziție” e reprezentată de avocata Roxana Iliescu, cea care a demisionat din Partidul Mișcarea Populară anul trecut, în primăvară. Fost preşedinte al PMP Timiş şi fost vicepreşedinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu revine pe scena politică, după aproape un an.

Ea a semnat adeziunea la PRO România și, chiar în timpul conferinței de presă în care s-a fpcut public acest lucru, a primit o altă ofertă de nerefuzat. ”De astăzi e oficial, am semnat adeziunea la PRO România și din acest moment voi face absolut tot ce îmi stă în putință pentru a consolida echipa PRO România în județul Timiș”, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Roxana Iliescu. Ei i s-a propus să conducă organizația municipală Timișoara a PRO România.

Roxana Iliescu a fost aleasă în funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară în septembrie 2014. În vara lui 2016, după algerile locale, avocata a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Peste un an a renunțat la funcția de președinte PMP, pe motiv că era foarte ocupată cu atribuțiile de la Consiliul Județean, dar un an mai târziu a candidat din nou pentru prima funcție a formațiunii județene a partidului, și a demisionat după ce a fost detașat devansată de contracandidatul său.  

Deputatul Adrian Pau a anunțat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că rândurile PRO România Timiș vor fi întărite și de dr.Sorin Porojan, medic și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara, respectiv de Dan Jurcă, fostul șef al Serviciului Public Comunitar-regim permise de conducere și înmatricularea vehiculelor.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: