Evenimentul Zilei > Social > Surpriză neașteptată pentru fanii Samsung! Noul telefon, mai ieftin ca Note 10
Surpriză neașteptată pentru fanii Samsung! Noul telefon, mai ieftin ca Note 10

Surpriză neașteptată pentru fanii Samsung! Noul telefon, mai ieftin ca Note 10

Samsung pregătește lansarea unui nou telefon, o variantă a lui Galaxy Note 10 ceva mai ieftin, care ar putea fi prezentat la CES 2020.

Acesta ar fi al treilea aparat din seria Galaxy Note 10 pe care l-ar lansa pe piața de profil colosul sud-coreean, potrivit Playtech.ro. Noul Galaxy Note 10 va fi un telefon de tip lite, a cărui producție necesită costuri mai reduse. Va avea S Pen, ecran generos și camere foto care să mulțumească orice utilizator.

Spre deosebire de celelalte, Samsung Galaxy Note 10 Lite nu va avea ecranul curbat pe margini, însă va avea trei camere foto ca și modelul lansat în august anul trecut.

În schimb, pentru a putea menține prețul cât mai jos, cei de la Samsung au apelat la un procesor Exynos 9810 – lansat în 2018 – 6 GB memorie RAM și ecran S-AMOLED. Pentru stocarea informațiilor, noul telefon va avea 128 GB intern și un suport pentru card microSD.

Cu acest telefon mai ieftin, este foarte probabil ca Samsung să caute să-și lărgească baza de clienți și să-și mențină poziția de lider pe piață, din ce în ce mai amenințată de producători de telefoane ieftine precum Huawei.