Dragoș Panait, manager Angus Red- Steakhouse, spune că afacerea sa a cunoscut o creștere impresionantă după ce a renovat restaurantul ,, Doar pentru că am ales CULOAREA BORDEAUX pentru mobilierul din prima sală, procentul doamnelor care ne-au călcat pragul a crescut cu 250%. Ne-am gândit la toate detaliile, de la produsele de calitate din meniu până la design, asta înseamnă succes într-o afacere. Suntem mândri că am demonstrat că pachetul vinde, nu doar un anumit component. Nu este ușor, dar dacă îți respecți marca și clientii, restul vine de la sine, și acum și peste doi ani și peste 50 de ani când sperăm ca urmașii noștri să preia afacerea.”

Spusele lui Dragoș Panait sunt confirmate de cifre. El a pe carnea de vită și atenție la detalii, are acum un business de succes. În doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitală a ajuns în topul preferințelor amatorilor de carne și burgeri de vită premium. În perioada următoare, urmăresc extinderea la nivel național.
 

 

 

Iată topul culorilor preferate de doamne

 

Rosul

Exista momente in care rosul este cat se poate de binevenit si altele in care trebuie sa te feresti de el cat poti de bine. Asta pentru ca poate sa aiba atat efecte bune, cat si negative, in functie de context.

Rozul

Rozul are o reputatie de a fi culoarea fetitelor mici, amuzant si chiar inocent. Un studiu arata ca are si de ce sa fie considerat asa, scotand la iveala latura prietenoasa. La sfarsitul anilor '70 s-a facut o cercetare condusa de dr. Alexander Schauss, dovedindu-se ca detinutii care locuiau in camere roz erau mai putin agresivi si ostili. Rozul din guma clasica este nuanta care se dovedea cea mai puternica in acest sens.

Albul

Multe au fost spuse despre alb, fiind legat de autoritate, sterilitate, spatiu vast, puritate si multe altele. Despre un fapt probabil nu se stiu prea multe: in cadrul unui studiu din 1999, s-a descoperit ca muncitorii din birourile albe se plangeau de mai multe dureri de cap si de greata, in comparatie cu cei care lucrau in camere albastre sau rosii.