Suporterii olteni, chemați la muncă patriotică!

Suporterii olteni, chemați la muncă patriotică!

Ofi cialii de la CS „U” Craiova au găsit o metodă inedită pentru a putea curăța zăpada de la stadionul „Extensiv”. Au chemat fanii în ajutor, iar aceștia trebuie să vină cu lopețile din dotare

Liga I se repune în mișcare în acest weekend, dar multe dintre echipe sunt nepregătite pentru a disputa meciurile de pe teren propriu.

Zăpada căzut în majoritatea regiunilor țării, la începutul anului, dă în continuare bătăi de cap, iar terenurile înghețate vor fi o altă mare problemă. Sâmbătă, la Craiova, CS „U” va înfrunta în etapa a 22-a, gruparea FC Voluntari. Partida este programată de la ora 14.00, pe „Extensiv”, dar deocamdată, stadionul se află sub dictatura zăpezii.

Fiecare vine de acasă cu lopata

Ne puteți urmări și pe Google News

Așa că oficilii oltenilor au apelat la ajutorul suporterilor, care sunt chemați, astăzi, cu propriile lopeți, pentru a da o mână de ajutor: „Mai sunt doar câteva zile până la startul returului, așa că punem mână de la mână și începem împreună #BătăliaPentruPodium! Vino miercuri cu o lopată la stadionul Extensiv, să deszăpezești terenul împreună cu jucătorii Craiovei! O să găsești și câteva surprize în zăpadă... Mergem pe mâna ta, da?”, este mesajul postat de olteni pe pagina de Facebook. Pentru a-și motiva sus ținătorii, organizatorii acțiunii s-au gândit să îngroape câteva mingi în zăpadă.

Meci întrerupt, din cauza terenulu

La finalul anului trecut, terenurile din Liga I au ridicat mari probleme. Meciul ASA Târgu Mureș - Pandurii n-a mai fost reluat după pauză, pentru că jucătorii oaspeților n-au vrut să-și pună în pericol integritatea fizică.

„Am venit aici să jucăm fotbal, nu să patinăm”, a spus Petre Grigoraș, fostul tehnician al gorjenilor. Ulterior Pandurii a pierdut meciul la „masa verde”.