Suporterii dinamovişti s-au revoltat contra conducătorilor

Suporterii dinamovişti s-au revoltat contra conducătorilor

Fanii "câinilor" au împânzit astăzi zidurile stadionului cu mesaje împotriva şefilor, antrenorilor şi jucătorilor.

Suporterii echipei de fotbal Dinamo au împânzit zidurile stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare cu mesaje dure împotriva tuturor celor pe care-i consideră vinovaţi de situaţia dezastruoasă a echipei.

Fanii "câinilor roşii" s-au revoltat deoarece favoriţii n-au transferat niciun jucător important şi pentru că toate semnele prevăd un viitor incert, marcat de mari probleme financiare. Cea mai mare durere a fanilor este că Ioan Becali a căpătat din nou putere de decizie la club şi că acesta lucrează doar în propriul interes, nicidecum pentru obiectivele grupării din Ştefan cel Mare.

"Unde Giovani e, nimic nu e", "Borcea, Giovani te are la mână", au scris fanii. Suporterii s-au săturat de actuala conducere a clubului şi le-a transmis un mesaj clar şefilor: "Plecaţi cu toţii". Idealul oamenilor este altul: "FCD nu SRL".

Ne puteți urmări și pe Google News

Tehnicianul Ioan Andone a intrat în gura fanilor

Protestul n-a fost îndreptat doar împotriva şefilor clubului sau a trepăduşilor care speră să mai "ciugulească" un comision din diverse afaceri cu Dinamo.

În gura suporterilor a intrat şi antrenorul Ioan Andone, care şi-a pierdut capitalul de simpatie, după ce a adoptat poziţia "echer" în faţa lui Ioan Becali. "Ando, nu gira hoţii", a fost avertizat "Fălcosul". Fotbalistul Hristu Chiacu a primit şi el o "dedicaţie", semn că fanii nu au de gând să-l ierte fiindcă a înjurat clubul Dinamo pe vremea când juca sub formă de împrumutat la FC Timişoara.

În această vară, Dinamo s-a mişcat dezastruos pe piaţa transferurilor. Au revenit jucătorii împrumutaţi: G. Păun, H. Chiacu, L. Ganea şi Homei. A mai fost adus veteranul Cătălin Munteanu, un jucător pe care Giovani ecali încearcă să-l mai "revopsească", deşi nu mai joacă nimic de ani buni. Noutăţile absolute sunt şi mai puţin spectaculoase, portarul Bălgrădean fiind un cvasinecunoscut.

Mai mult, Dinamo a ratat pe ultima sută de metri mai multe transferuri anunţate ca fiind "oficiale", precum Năstăsie şi Cardoso. Nici Maksumici sau Naumovski n-au semnat, deşi şefii se laudă zilnic că vor întocmi aceste înţelegeri.

La toate acestea se adaugă bilanţul dezastruos din amicale, unde Dinamo a bătut doar amatori.