Evenimentul Zilei > Sport > Zeci de suporteri români, REȚINUȚI în Austria! Unde mergeau și ce au găsit autoritățile asupra lor
Zeci de suporteri români, REȚINUȚI în Austria! Unde mergeau și ce au găsit autoritățile asupra lor

Zeci de suporteri români, REȚINUȚI în Austria! Unde mergeau și ce au găsit autoritățile asupra lor

Un număr de 34 de suporteri ai FC Petrolul au fost arestați în Austria, în urma unui filtru de poliție. Autoritățile au găsit în autocar mai multe materiale pirotehnice.

Suporterii mergeau în Olanda pentru a urmări meciul din finala cupei locale la fotbal, disputat între AZ Alkmaar – Vitesse Arnhem. Ultrașii Petrolului sunt înfrățiți cu galeria echipei Vitesse.

Două microbuze și un autoturism, pline cu suporteri români, au fost oprite în Austria, în urma unui filtru organizat de poliție împotriva imigranților ilegali.

Polițiștii au descoperit că suporterii români aveau asupra lor mai multe obiecte pirotehnice: torţe, fumigene şi alte obiecte, potrivit Prosport.ro.

Galeria Petrolulului a fost reținută peste noapte în Austria, fiind ulterior reîntoarsă în Ungaria, cu interdicția de a se mai întoarce în Austria.

Duminică dimineață, cei 34 de suporteri au fost escortați de forțele de ordine austriece, înapoi, la granița cu Ungaria.

Suporterilor li s-au întocmit procese verbale, iar șase dintre aceștia au fost amendați cu suma de 300 de euro.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: