SuperLiga, etapa a 7-a. Meci egal între Oțelul și Voluntari

SuperLiga, etapa a 7-a. Meci egal între Oțelul și Voluntari Fotbal. Sursa foto: Dreamstime.com

SuperLiga etapa a 7-a. Primul meci al acestei runde a campionatului național de fotbal s-a încheiat la egalitate. Oțelul Galați și FC Voluntari au înscris fiecare câte două goluri, într-un meci spectaculos de fotbal.

SuperLiga, etapa a 7-a, a debutat cu meciul dintre Oțelul Galați și FC Voluntari. Partida de fotbal s-a jucat pe terenul oțelarilor din Galați, însă echipa ilfoveană a reușit să smulgă un rezultate de egalitate. Meciul de fotbal dintre Oţelul Galaţi și formația FC Voluntari s-a încheiat la egalitate. Scorul a fost 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-0. Doar trei minute le-au luat celor de la FC Voluntari să restabilească egalitatea pe tabelă.

În meciul de fotbal de la Galaţi, oțelarii au deschis scorul din penalti în minutul 27. Arbitrul a dictat lovitura de penalizare după ce Paz l-a faultat pe Cisotti în careu. Cisotti a executat, transformând pentru scorul 1-0.

În minutul 41, golgheterul celor de la Oțelul, Alexandru Pop a înscris din nou. El a majorat scorul la 2 – 0 pentru Oțelul. Așa cum spun experții în fotbal, însă, 2 – 0 este unul dintre cele mai periculoase scoruri. Iar acest lucru s-a confirmat și în cazul partidei de la Galați.

Ne puteți urmări și pe Google News
Otelul Galati - FC Voluntari

Otelul Galați - FC Voluntari Sursa foto: Facebook

SuperLiga, etapa a 7-a

Repriza secundă a curs fără evenimente până în minutul 77. A fost momentul în care Adăscăliţei a luftat la o minge simplă, păcălindu-l pe portarul Stoian. Ilfoveanul Dumiter a profitat de cadou şi a redus din diferenţă.

În doar trei minute, jucătorii lui FC Voluntari au mai înscris o dată, restabilind egalitatea. ilfovenii au egalat printr-un jucător aflat la debut în Superligă, Andreas Niţă. Acesta a primit de la Dumiter şi l-a învins fără probleme pe portarul gălățean, Stoian.

2-2 a fost şi scorul final, iar FC Voluntari a plecat acasă cu un punct prețios. În prezent, echipa de fotbal din orașul condus de Florentin Pandele are 10 puncte şi ocupă locul 5 în clasament.

De partea cealaltă, Oţelul Galați a ajuns la al şaselea meci egal în şapte etape şi, cu 6 puncte, se află pe locul 12.

Caseta tehnică a meciului

Oțelul Galați: R. Stoian - Adascăliţei, Yabre, Lovric, Zhelev - Cisotti, A. Lopez (Zivulic 90+2), Teles (Jardan 90) - R. Tănasă (Bodişteanu 81), Al. Pop (G. Cârjan 81), Maciel. ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FC Voluntari: Vâlceanu - R. Boboc, Ricardinho, Matricardi, C. Paz, Aliji (M. Răduţ 46) - Sigurjonsson (Dumiter 46), Crepulja (Cocian 74), V. Raţă (D. Florea 46) - Nemec, D. Andrei (A. Niţă 74). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: A. Lopez 78 / Aliji 14, V. Raţă 30, M. Răduţ 75, C. Paz 88

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, Doru Lucaciu – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Alexandru Filip

Observator: Sorin Boca