Editura Evenimentul si Capital

SUEDIA sau SU-MALIA? CE SE ALEGE CU O ȚARĂ LĂSATĂ PE MÂINILE EXTREMEI STÂNGI. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Autor: | | 1 Comentarii | 7490 Vizualizari

Așezați-vă confortabil în fotolii și strângeți-vă bine centurile de siguranță! Nu plecăm nicăieri, dar marii sforari ai lumii vor să transforme totul în jurul nostru de la societate și până la propriile noastre familii.

Europa experimentează saltul în gol, prin cea mai complexă inginerie socială din istorie- înlocuirea rasei albe cu o o populație cu totul diferită și crearea omului nou, adică a unui individ fără țară, neam, cultură, istorie sau sex bine definit. Mici semne vedem deja în jurul nostru.

Cine speră însă că lucrurile se vor opri aici, măcar în România, se înșală amarnic. Oricât de săracă și neatrăgătoare pentru imigranți ar fi, România va cunoaște și ea în anii următori o migrație de proporții. Educația sexuală îi va transforma și pe copiii noștri, iar cuplurile gay vor cere și aici dreptul de a se căsători și de a înfia copii.

Ca și comunismul, utopia democrației liberale e universală.

Scriitorul francez Renaud Camus a intuit exact care este mersul lucrurilor:

„Sunt convins că fenomenul pe care îl numesc Marea Înlocuire- schimbarea popoarelor și a populațiilor, înlocuirea etnică- este destinat întregii Europe, dar mai ales Occidentului. În ciuda grozăviei sale, acest fenomen este însă doar o parte a unei mișcări mult mai largi de înlocuire a oamenilor cu alți oameni, a popoarelor cu alte popoare, a bărbaților cu femei, a ființelor umane cu mașini, a animalelor cu lucruri. În această uriașă fabrică de carne, bietele animale nu vor vedea niciodată iarba sau cerul și, poate mai înspăimântător decât atât, vor trebui să îndure o moarte în acord cu preceptele Islamului. Înlocuirea este un tot!”

Oricât de grave și pesimiste vi se par cuvintele lui Renaud Camus, există un loc din Europa în care procesul de înlocuire a populației și de fabricare a omului nou a ajuns la proporții apocaliptice- Suedia. Această țară nordică e pe punctul de a se transforma, la propriu, din Suedia în Sumalia, preluând în numele ei sufixul îndepărtatei Somalii, de care au venit atâția imigranți.

Sub o guvernare de extremă stângă, țara s-a transformat cu o viteză nemaiîntâlnită. La începutul secolului 20, în Suedia trăiau doar 33.000 de străini, adică 0,7 la sută dintr-o populație de peste 5 milioane de oameni. În 2010, numărul celor născuți în afara granițelor țării atinsese deja 1,33 milioane de persoane.

Ceea ce a urmat a depășit însă orice așteptări. Numai în 2013, au fost primiți peste 115 mii de străini. În anii următori, numărul a crescut și mai mult, cu un vârf de 144 de mii de persoane în 2017. Ca urmare, astăzi, numărul locuitorilor veniți din toate zările lumii a ajuns la 24,1 la sută.

Efectul este vizibil cu ochiul liber. Cei care vizitează orașe precum Stockholm sau Malmo cu greu își mai dau seama că sunt într-o țară nordică, atacurile cu grenada sunt la ordinea zilei, mașinile sunt incendiate fără motiv în acțiuni care par atent planificate. Dar imigranții nu sunt singura binefacere cu care guvernele neo-marxiste au binecuvântat Suedia.

ATENTIE, SOFERI! Risti o AMENDA de 725 lei daca nu ai asta in masina!

Pagina 1 din 2

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Tag-uri: suedia, imigrantiStirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI