SUA poate declanşa APOCALIPSA asupra IRANULUI. Cum arată cea mai puternică BOMBĂ din lume | GALERIE FOTO

SUA poate declanşa APOCALIPSA asupra IRANULUI. Cum arată cea mai puternică BOMBĂ din lume | GALERIE FOTO

Negociatorii americani se află din ce în ce mai aproape de termenul limită, stabilit la data de 30 iunie, pentru a încheia o înţelegere cu Teheranul vizavi de programul nuclear iranian.

  Cel mai SÂNGEROS sport din lume. MĂCEL pe terenul de joc! | FOTO şi VIDEO ŞOCANTE

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă negocierile vor eşua, administraţia Obama şi orice alt viitor preşedinte american vor avea la dispoziţie un Plan B.

SUA au la dispoziţie o armă teribilă. Este vorba despre Massive Ordnance Penetrator (MOP), o bombă devastatoare, cu o lungime de 6 metri şi o greutate de 15 tone. După impact, bomba pătrunde până la 60 de metri sub pământ şi sparge un strat de 18 metri de beton, înainte de a exploda.

Este cea mai puternică bombă din lume, cu excepţia celor nucleare. Este proiectată pentru a distruge buncăre şi locaţii aflate adânc sub pământ şi pot fi lansate de pe bombardierele americane B-2.

Dacă negocierile vor eşua, SUA au posibilitatea de a lansa o serie de atacuri cu MOP împotriva instalaţiilor nucleare Fordow, aflate în munţi şi imune la eventualele atacuri aeriene obişnuite.

Distrugerea instalaţiilor Fordow ar fi dificilă chiar şi pentru bombele MOP, însă ar fi posibilă prin lansarea unei întregi serii de bombe către coordonate GPS identice.  Primele bombe au menirea de a distruge “carapacea” ţintei la suprafaţă, în timp ce următoarele pot ajunge până în interiorul uzinei nucleare, unde vor exploda devastator.

Cu toate acestea, SUA ar putea întâmpina dificultăţi majore în atingerea obiectivului, din moment ce Rusia a anunţat că va vinde Iranului sistemul S-300 de apărare aeriană, care pot lovi avioane aflate pe o rază de 240 de km.

Dacă Iranul va achiziţiona sistemul S-300, Tehernaul va putea construi un inel formidabil de apărare în jurul instalaţiilor sale nucleare.

  775 de oameni UCIŞI, într-o singură fotografie. Cum arătau LUNETISTELE MORTALE ale armatei SOVIETICE | FOTO