În disperare de cauză, întrucât în spital sunt 10 posturi libere, doctorul a ajuns să posteze un anunț de angajare chiar și pe pagina sa de socializare.

„Stimați colegi,

Spitalul Județean de Urgență Călărași are mare nevoie de ajutor.
Suntem cel mai mare spital din Bărăgan, la 130 km de București si 140 km de Constanța, cu conexiune rapidă la autostrada A2, cu toate acestea, în acest moment avem un singur medic anestezist.

Pentru a susține activitatea spitalului avem disponibile 9 posturi de medic specialist ATI și 1 post de medic primar ATI.

În acest sens vă prezint oferta noastră: spor de 75%, program flexibil, apartament în bloc nou (2020) oferit de CJ. Alte avantaje pot fi discutate (participări la congrese, abonamente la reviste de specialitate și altele).
Spitalul are o secție ATI renovată recent, cu 25 paturi, 9 ventilatoare (+19 comandate), 29 monitoare (+15 comandate) și 1 post de dializă.

Blocul operator central este nou (2019). Echipa chirurgicală este majoriar formată din medici tineri și entuziasti, din specialitatile chirurgie generală, ortopedie, ginecologie, oftalmologie, ORL, chirurgie plastică. Linie de gardă traumatologie, chirurgie, ginecologie.
Spitalul dispune de CT si RMN.

Pentru mai multe detalii și o discuție colegială vă rog să mă contactați”, scrie Georgiana Enache pe pagina sa de Facebook.